Driver du eget enkeltpersonsforetak (ENK) eller er AS, har du masse å henge fingrene i. Det er fakturering, bokføring og stadig undring over hva du kan skrive av på skatten. Dette kommer i tillegg til jobben du faktisk tjener pengene dine på. Jobber du hjemmefra i eget firma, er det vanskelig å skille jobb og fritid og ha en slags work-life-balance.

Enklere hverdag

De siste årene har det heldigvis kommet tjenester som hjelper deg med å spare tid. Du slipper å gå i matbutikken, du kan bestille mat hjem over nettet, enten via en digital matvarehandel, eller bestille matkasser hjem! Er ikke tiden vi lever i helt fantastisk? Du kan også velge et strømselskap med smart styring som Tibber. Da kan du via en app holde oversikt over strømforbruket og få analyser om hvor mye strøm du bruker på hva.

Det er så nyttig! Da sparer du tid på å lure på hvordan du kan kutte strømregningen når vinteren kommer, og strømprisene øker. Selv om det er verdt det når man kan styre dagen sin helt selv, bruker man mer strøm ved hjemmekontor. Heldigvis finnes denne smarte løsningen, så du kan bruke mindre, takket være mobilen din!

Mobilen

Mobilen er et fantastisk verktøy som kan hjelpe deg i hverdagen med diverse smarte apper. Både til å gjøre nødvendigheter som innkjøp av mat enkelt som du kan få levert hjem, holde oversikt over strømforbruk og andre utgifter, men også masse andre ting. Ved å bruke et av de mange avanserte notatverktøyene du finner i App store, kan du lage oversiktlige lister over forbruket ditt.

Dette kan for eksempel inkludere når alle regninger forfaller. Vil du opprette et spareark? Der skriver du når du har gjort en god deal, som å bytte til en billigere og smartere strømleverandør.

Poenget er å få en god oversikt og slippe å ha masse bekymringer!

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay