Noe av det mest kjedelige på hele jobben er å fikse regnskapet. Alle de tallene kan man jo bli tullete av. Man skal balansere, avstemme, analysere, synkronisere, dividere og multiplisere for at det skal bli riktig. Og selv da, etter utallige timer bak skjermen, så er det 53 øre som ikke lar seg justere.

Det er til å bli gal av, og slike ting fins det på en arbeidsplass. Kontorrekvisita, arbeidslister, innkjøp og lager kan dra sin vei, mens vi andre leker med morsomme kostymer fra partyking.no, en nettbutikk fylt av moro og glede.

Gjør jobben og ha det moro

Men det er jo tallene som til slutt sier hvor moro man kan ha det. Så snart man har startet en bedrift, så er det jo fullt mulig å ha en meningsfylt hverdag. Selv om arbeidsdagene blir 10-12 ja kanskje 17 timer lange, så er det ingenting mer givende enn å se produktene fare ut av lageret.

Det beste er å skaffe seg to ting; et skikkelig godt CRM system og regnskapsfører. Vi sier det med en gang, ikke la deg lure til å tro du fikser det selv. Du skal jo tjene penger, ikke tape oppdrag fordi du måtte se på tallene! La noen ta støyten for deg, noen som kan det de holder på med. Så leker du og dine ansatte seg med ideene som blir morgendagens morsomme leker.

Gjør jobben mer moro

Om man tar en timeout fra tid til annen, så får man det mye mer morsomt på jobben. Man skal jo ikke bare stresse rundt uten et smil. Med partyleker så blir hverdagen både full av glede og latter. Vi kommer ikke lenger enn det svakeste ledd, og det trenger ikke være en person eller en flaskehals.

Når man tar seg planlagte avbrekk, så vil man faktisk prestere bedre over tid. Man får skylt ut eventuelle uromoment og man får satt alt i perspektiv. Alle kan si sin mening uten at det blir krangel. Ta på noen morsomme masker, og prøv å finne ut hvem som er hvem. Slike leker får bort alvoret og fram leken.

Sprell frembringer latter

Det er sunt å le, og et gravalvorlig møte kan sette hodepine i hvem som helst. Frisk opp med noen morsomme stunts eller lur noen i fella. Det kan være med en jålete parykk eller et sett med klaprende tenner. Uansett hva det er som får oss til å le, så gjør det oss mer mottakelige for stress.

Bedrifter som går godt har sannsynligvis vært gjennom perioder med stress. Spesielt i startfasen er det tøft å få endene til å møtes. Men det kan være fordi de ikke turte å slappe av i blant og bare gjøre narr av hverandre. Når alle er med på moroa, ja da blir det moro da. Sjekk Partyking for noen morsomme leker!

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay