Det finnes mange måter å drive en bedrift på. For det første, så skal man finne en forretningsmodell hvor inntektene er større enn utgiftene. Til tross for hva man kanskje måtte tro, så er det ikke alle bedrifter som kun tenker på profitt – det finnes dem som også tenker på hva som er best for kundene. Det er flere eksempler på slike virksomheter, og et av de beste eksemplene, det er GNP Energy.

Effektivitet i høysetet

Det handler om ikke å sløse, verken med strøm eller penger. Som en uavhengig og relativt ny aktør innenfor energibransjen, så handler det om å være så effektiv som overhodet mulig. Det er den eneste muligheten man har for å kunne konkurrere med de aller største aktørene i bransjen. Derfor finner du ingen store og prangende lokaler hos GNP Energy. Fokuset er å ha så lave omkostninger som mulig, slik at alle ressurser kan settes inn der de skal, nemlig på å skaffe så billig strøm som overhodet mulig. Målet er å fordele både kostnader og gevinster jevnere, hos både strømleverandør og kunde. Det er nemlig ikke provisjonen som er den store drivkraften hos GNP Energy, men heller muligheten til å kunne finne og tilby billige produkter til forbrukerne.

Hvis du gjerne vil lese litt mer om selskapet, så kan du blant annet finne GNP Energy på LinkedIn.

Ung virksomhet i vekst

GNP Energy ble grunnlagt i 2010. Vi snakker derfor om et relativt ungt selskap, men selv unge bedrifter kan ha mange år på baken. Det hele avhenger av ledelse og ansatte. GNP Energy har nettopp mye erfaring innenfor kraftbransjen, ikke bare når det gjelder salg og handel med strøm, men også innenfor kundeservice. Faktisk har GNP Energy ambisjoner om blant annet å være de aller beste på kundeservice i Norge.

GNP Energy for private

Som privatkunde kan du velge mellom forskjellige strømavtaler, eller såkalte pakker.

Hvis du gjerne vil unngå pristopper og dempede prsisvingninger, så kan Folkepakka være noe for deg. Pakka har ingen bindingstid, hvis ikke annet er avtalt.

Hvis du gjerne vil ha kontroll på strømutgiftene, så er Folkepakka Garanti noe for deg. Med denne pakka unngår du de høye strømprisene på grunn av et pristak.

Denne avtalen er en forvaltningsavtale. GNP Energy foretar kontinuerlig innkjøp av prissikring av strøm ut fra situasjonen på markedet.

GNP Energy for bedrifter

Bedrifter kan også velge mellom ulike avtaler. Hvis du velger Flytende pris, så følger prisene svingningene på markedet, og avtalen har ingen bindingstid. Marked-avtalen følger den månedlige spotprisen, og heller ikke her er det noen bindingstid. Hvis du gjerne vil unngå ubehagelige overraskelser, så kan du velge Handelspakken, hvor du får strøm til forvaltningspris med en garantipris de første 3 månedene. Sist, men ikke minst, så kan du velge Optimal-pakken. Denne avtalen er skreddersydd til deg og din bedrift, og du får strøm til forvaltningspris og en avtaletid som gjør prisen forutsigbar. I tillegg får du et pristak som fjerner pristoppene.

 

Hvis du gjerne vil vite mer om virksomheten, så kan du besøke hjemmesiden. Du finner også GNP Energy på YouTube.

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay