Alle som har opprettet et enkeltpersonforetak vet at det koster litt ved oppstart. Avhengig av hva foretaket ditt selger av tjenester eller produkter, vil denne summen være forskjellig for alle. Men en ting mange har til felles, er utfallet av koronapandemien, som kom som en stor overraskelse. Mange var ikke forberedt på at oppdragene plutselig ble færre. Selvsagt får man hjelp av staten til å dekke det mest nødvendige, men trenger du hjelp fra NAV, tjener du neppe like godt som du kunne gjort ellers. For de av oss som har tatt opp ulike lån for å finansiere oppstarten av bedriften vår, kan den usikre økonomiske situasjonen være litt stressende.

Prøv refinansiering

Joda, alle tingene du kjøpte til oppstart kan du skrive av på skatten. Men når du har kjøpt noe med forbrukslån, kan du ikke akkurat skrive av rentene som løper. Derfor er det en god idé å prøve refinansiering, for å få mer oversikt. Får du søknaden din innvilget, får du samlet alle lånene dine i ett større lån. Ergo trenger du ikke skaffe oversikt over betingelsene for alle de ulike lånene dine, for å prøve å finne ut hva som lønner seg å betale ned først.

Mange fordeler

Fordelene ved refinansiering er mange. Som nevnt får du mer oversikt. Du får bare én regning, og du har et visst minimumsbeløp å forholde deg til. Dette gir deg mer økonomisk forutsigbarhet i hverdagen. Den største fordelen er selvfølgelig at du sparer penger. Renten slutter å løper på mange lån samtidig, og løper kun på ett i stedet. Når du får innvilget refinansiering slipper du unødvendig bekymring og stress, og du kan fokusere på driften av foretaket ditt.

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay