Det er mange der ute som har en drøm om å starte sin egen bedrift. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan starte et AS, hvordan du kan finansiere det og hvordan du kan begynne å bygge det opp.

Enkeltpersonforetak eller AS?

Dette er det første spørsmålet du må stille deg. Du må vite at det er et AS du har lyst til å starte. Når du vet dette, så går du videre til neste steg. Kanskje du lurer på hva et AS er? Det er et eget aksjeselskap for din bedrift. Dette må finansieres med en startkapital. Avhengig av i hva slags bransje det er du ønsker å starte, så trenger du ulik type startkapital. Noen vil trenge veldig lite penger, mens andre vil trenge svært mye.

Hvordan skaffe egenkapital?

Når du har funnet ut hvor mye egenkapital du trenger, kan du se hvor mye penger du har og om du eventuelt har noen som har lyst til å investere i aksjeselskapet ditt. Det kan også være at du kan låne penger til å starte opp. Dette kan være hvis du for eksempel har lyst på litt ekstra penger til betale for markedsføring etc. Du vet selv best hva du vil bruke disse pengene på. Uansett, så kan du få lån på Allelånutensikkerhet.no, nesten uansett hva slags beløp det er du trenger. Dette kan hjelpe deg videre til å realisere drømmen om din bedrift.

Det å ha litt ekstra penger når du startet ditt eget AS kan være utrolig viktig, rett og slett fordi du ikke vet hva som vil skje videre. Uforutsette utgifter eller andre ting kan komme i veien for det du holder på med. Dette er noe et lån kan være med på å finansiere eller fikse. Det er mange AS-eiere som tar opp flere lån.

Hva må jeg gjøre for å starte AS?

Det finnes en rekke ting du må gjøre når du skal starte et AS. Du må registrere selskapet, du må finne rollene i aksjeselskapet. Du må velge hvordan du skal skifte aksjeselskapet, hvordan aksjekapitalen skal benyttes osv. Det er ikke alltid like lett å vite, så det å ha en guide kan også hjelpe.

Fusjon og fisjon

Du kan også ta opp lån når det kommer til å fusjonere eller fisjonere. Dette kommer nok litt seinere i din AS-karriere, men det kan være verdt å lære seg om det allerede. Når du utvider bedriften din, kan det være at du trenger mer kapital til å kjøpe flere ressurser. Da er også et lån ypperlig!

Vi håper du har lært litt mer om hvordan å starte et AS og at vi har hjulpet deg litt på vei. Målet vårt er å nå ut til deg som sitter med en liten gründerspire i magen. Kanskje du har funnet løsningen du har ventet på og nå funnet den? Det håper vi virkelig. Lykke til med både ASet ditt og lånet du tar opp!

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay