I dag kan hvem som helst, hvor som helst starte en nettbutikk! Alt du trenger er en datamaskin! Er det ikke helt fantastisk? Ved hjelp av aktører som Shopify og Wix, kan du enkelt sette opp en hjemmeside med butikk, uten hjelp fra en dataekspert eller grafisk designer.

Idé og finansiering

Det mest utfordrende med å sette opp en nettbutikk er faktisk å finne ut hva du skal selge. Hva skal bli din inngangsbillett til gründer-tilværelsen? Dersom du allerede har dette klart for deg, er det bare å brette opp ermene og sette i gang med å bygge siden din, ved å bruke en av de mange steg for steg-guidene som ligger ute på nettet. Er du fremdeles litt i tvil, kan du se på denne listen! Det er nemlig ikke slik at du må selge et fysisk produkt, du kan også selge tjenester i nettbutikken din!

Det neste du trenger hvis du skal selge et produkt er kapital. Dersom du ikke har spart opp penger, kan du ta opp et lite smålån. Sammenlign ulike aktørers rente, og finn din beste match! Når søknaden er innvilget, må du finne ut av hvor du skal ha lageret ditt, så du kan starte med innkjøp. Boden eller garasjen er en god start, så kan du ekspandere etter hvert!

Markedsføring

Å starte en ny nettbutikk kan by på prøving og feiling. En ting er i hvert fall sikkert: du må markedsføre nettbutikken din! Med en tjeneste som Canva kan du enkelt lage lekre, grafiske elementer som du kan publisere på Facebook og Instagram. Ved å investere deler av lånet ditt i å også aktivt markedsføre deg ved å kjøpe annonseplass på disse sosiale mediene, gjør du også et klokt valg.

Author anna
Published
Categories Uncategorized

Markedsstrategier

youplay